Στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl o Γκλαβάς

 
Στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl o Γκλαβάς
tn team Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 - 11:22

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Χρήστος Γκλαβάς, ο οποίος έχασε μόνο 4 games σε 3 αναμετρήσεις και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Orange Bowl, στην κατηγορία των 16 ετών.

Ο Γκλαβάς τα πήγε εξαιρετικά το τελευταίο τριήμερο στα γήπεδα του Plantation της Φλόριντα, κερδίζοντας και τους 3 αγώνες των προκριματικών με χαρακτηριστική άνεση, για να "σφραγίσει" την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του σπουδαίου Orange Bowl, στο ταμπλό των 16 ετών.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε την πορεία του με νίκη απέναντι στον Landon Ecarma, με 6-0, 6-1, την Παρασκευή. Την ίδια μέρα αντιμετώπισε τον Joaquin Blanco, τον οποίο συνέτριψε με 6-1, 6-1, για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, αντιμετώπισε τον επίσης Αμερικανό Andre Alcantara, τον οποίο κέρδισε επίσης άνετα, με 6-0, 6-1.

Ο Γκλαβάς θα κάνει ένα διάλειμμα σήμερα και θα επιστρέψει στο court αύριο, αντιμετωπίζοντας για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τον Αμερικανό Yubel Ubri, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.618 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots