Έως τα προημιτελικά η Μάγια στη Βοσνία

 
Έως τα προημιτελικά η Μάγια στη Βοσνία
tn team Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 2:06

Στο Junior τουρνουά της πόλης Siroki Brijeg στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη, αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Αλεξάνδρα Μάγια, φτάνοντας έως τα προημιτελικά. Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν επίσης, η Μαρίζα Τσιρώνη και η Τατιάνα Έλενα Γητοπούλου.

Η Αλεξάνδρα Μάγια έπεσε στη μάχη του τουρνουά των Βαλκανίων ως Νο.3 του ταμπλό.

Στη πρεμιέρα της επικράτησε της Klara Vaja από την Σερβία με 7-6 (6), 6-1.

Στον 2ο γύρο η νεαρή τενίστρια, ξεπέρασε το εμπόδιο της Gloria Jovic από την Αυστραλία με τελικό σκορ, 4-6, 7-5, 6-4, πανηγυρίζοντας την είσοδο της στην τελική 8άδα.

Για μια θέση στον ημιτελικό, η Μάγια αγωνίστηκε απέναντι στην Βρετανίδα Tia Bonita Jakupovic - Kijako, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-0.

Η Αλεξάνδρα, συμμετείχε και στο ταμπλό των διπλών, εκεί όπου μαζί με την Adriana Tkachenko αγωνίστηκαν ως Νο.2 του ταμπλό, ωστόσο δε μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις Πολωνές Lena Rajca και Maria Wojtaszczyk στον 1ο γύρο.

Τις προσπάθειες της στο τουρνουά κατέβαλε και η Μαρίζα Τσιρώνη, όπου μπόρεσε να πάρει τη νίκη στον 1ο γύρο με 6-4, 6-4, από την Evin Musabegovic, αθλήτρια από την Βοσνία, αλλά δεν κατάφερε να υπερπηδήσει το δύσκολο εμπόδιο της Νο.4 του ταμπλό Polina Kaibekova, χάνοντας με 6-1, 6-1.

Συμμετοχή είχε και η Τατιάνα Έλενα Γητοπούλου, που ηττήθηκε στη πρεμιέρα της από την Nea Tesankic, με 6-0, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots