Σε δυο ημιτελικούς στην Μπάνια Λούκα η Τσιρώνη

 
Σε δυο ημιτελικούς στην Μπάνια Λούκα η Τσιρώνη
tn team Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - 17:03

Η Μαρίζα Τσιρώνη προκρίθηκε σε δυο ημιτελικούς στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στην Μπάνια Λούκα.

Η Μαρίζα Τσιρώνη είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, όπου πέτυχε συνολικά 5 νίκες.

Στα μονά της διοργάνωσης της J30 κατηγορίας της ITF, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Ουκρανή Anna Klimova με 6-1, 6-1 στον 1ο γύρο και τη Σέρβα Andjelija Markovic με 6-4, 6-3 στον 2ο γύρο.

Στα προημιτελικά ήταν ισόπαλη με 4-4 στο 1ο σετ με την Κροάτισσα Nika Cakarun, που εγκατέλειψε τον αγώνα. Προκρίθηκε στα ημιτελικά η αθλήτρια του Ο.Α. Αττικής, Νο.8 στα 18άρια στην Ελλάδα, όπου ηττήθηκε σήμερα από την Κινέζα Xiaotong Wang με 6-2, 6-2.

Στο διπλό, η Τσιρώνη έπαιξε μαζί με την Ουγγαρέζα Kiara Komlodi. Κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Ουκρανές Klimova και Mariia Koziar με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τη Σλοβάκα Jessica Kolesarova και την Ουγγαρέζα Anna Mihalka με 6-3, 7-6 (5). Στα ημιτελικά, ηττήθηκαν σε ένα πολύ κλειστό ματς από τη Γερμανίδα Juliane Koschinski και την Ελβετίδα Aleksija Neskovic με 7-5, 6-4.

Στο Elite Cup U18, το τουρνουά της Μπάνια Λούκα, αγωνίστηκαν πολλά ακόμα ελληνόπουλα. Η Έλενα Παλιούρα λύγισε μετά από μεγάλη μάχη από την Koziar στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό με 6-4, 6-7 (7), 6-3. Στο διπλό, μαζί με τη Ρουμάνα Iulia Maria Buculei, ηττήθηκαν από τη Βόσνια Anastasija Ignjatic και τη Σέρβα Elena Milutinov, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Στα αγόρια, ο Ανδρέας Μεσσής έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, όπου κέρδισε τον Σέρβο Aleksa Velinovic με 6-1, 6-4, δεν κατέβηκε όμως στον αγώνα του 2ου γύρου με τον Ιταλό Riccardo Marendon.

Στα προκριματικά των αγοριών, ο Σταύρος Ιωαννάτος κέρδισε τον Μαλτέζο Strahinja Djukic με 6-0, 6-1 και ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Κροάτη Marc Vucic με 6-0, 6-2. Ο Μαρίνος Καρνιάτης ηττήθηκε μετά από ένα γεμάτο ματς από τον Κροάτη Marino Martinovic με 6-1, 4-6, 10-7, ενώ ο Βασίλης Περλέγκας ηττήθηκε από τον Ιταλό Federico Paci, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5. Τέλος, στα προκριματικά αγωνίστηκε και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο οποίος ηττήθηκε από τον Κροάτη Ivano Ilic με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots