Πλήρης υποτροφία για την Αλεξάνδρα Μάγια στο Longwood University

 
Πλήρης υποτροφία για την Αλεξάνδρα Μάγια στο Longwood University
tn team Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 12:54

H Αλεξάνδρα Μάγια εξασφάλισε πλήρη υποτροφία για το Longwood University, πανεπιστήμιο του οποίου η γυναικεία ομάδα τένις αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Longwood University και η ομάδα "Longwood Lancers", είναι μια από τις δυνατότερες σε ολόκληρο το κολεγιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς συμμετέχει στην Division I του NCAA και ανήκει στην Big South Conference.

Η Αλεξάνδρα Μάγια, στα 16 της χρόνια, υπέγραψε πλήρη υποτροφία με το πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Farmville της Βιρτζίνια, όπου θα ξεκινήσει να σπουδάζει και φυσικά θα συνεχίσει την καριέρα της στο τένις από το φθινόπωρο του 2024.

Η Αλεξάνδρα, αθλήτρια του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, διανύει μια εξαιρετική σεζόν και έχει κατακτήσει τους 5 από τους 8 τίτλους της καριέρας της στα διπλά φέτος, με 4 διαφορετικές συμπαίκτριες, στις διεθνείς διοργανώσεις της ITF στα 18άρια: Το J60 στο Siroki Brijeg της Βοσνίας, το J30 στο Shkoder της Αλβανίας, το J30 στην Peja του Κοσόβου, το J30 της Μυτιλήνης και το J30 του Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Στο τουρνουά της Μυτιλήνης έπαιξε και στον πρώτο της τελικό στα μονά στο ITF Juniors Tour, φτάνοντας μια νίκη μακριά από τον τίτλο. Έφτασε επίσης μέχρι τα ημιτελικά στο J30 της Peja, παίζοντας back-to-back ημιτελικούς τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατακτώντας παράλληλα και τους 2 τίτλους στα διπλά σ' αυτά τα τουρνουά. Στα 6 τελευταία της τουρνουά έχει παίξει σε 5 τελικούς στο διπλό και έχει κερδίσει τους 4.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por alexandra (@alexandra_magia)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots