Για 2 τίτλους στην Κύπρο Μεσσής και Πουρναρόπουλος

 
O Στέφανος Πουρναρόπουλος και ο Ανδρέας Μεσσής
O Στέφανος Πουρναρόπουλος και ο Ανδρέας Μεσσής
tn team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 20:04

Ο Ανδρέας Μεσσής και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος προελαύνουν στο τουρνουά της ITF που διεξάγεται στο Παραλίμνι, καθώς προκρίθηκαν αμφότεροι στα ημιτελικά του μονού και στον τελικό του διπλού, όπου θα βρουν δυο ακόμα Έλληνες, τους Κωνσταντίνο Λουκόπουλο και Γιάννη Σακκά. Στο διπλό των κοριτσιών, στον τελικό προκρίθηκε η Αλεξάνδρα Μάγια.

Οι Μεσσής και Πουρναρόπουλος πηγαίνουν αμφότεροι για 2 τίτλους στο ITF J30 τουρνουά Agia Napa-Protaras στο Παραλίμνι της Κύπρου.

Ο Μεσσής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, κέρδισε σήμερα για τα προημιτελικά τον Αυστριακό Timothy Bezar με 6-1, 6-4 και έκλεισε μια θέση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Filippo Alfano.

O Πουρναρόπουλος, Νο.1 στο ταμπλό, επιβλήθηκε του Βούλγαρου Dobromir Manoloff με 6-2, 6-1 και αύριο θα παίξει στα ημιτελικά με τον Κύπριο Νικήτα Σκλεαρένκο, Νο.3 στο ταμπλό.

Στο διπλό, Μεσσής και Πουρναρόπουλος κέρδισαν σήμερα τους Alfano και Benjamin Azar, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4. Προκρίθηκαν έτσι στον τελικό οι δυο Έλληνες, Νο.1 στο ταμπλό, που θα αντιμετωπίσουν αύριο το επίσης ελληνικό δίδυμο των Λουκόπουλου και Σακκά.

Οι Λουκόπουλος και Σακκάς κέρδισαν ένα πολύ κλειστό ματς σήμερα κόντρα στον Σκλεαρένκο και στον Τούρκο συμπαίκτη του, Aren Baybars, No.2 στο ταμπλό, με 3-6, 6-3, 10-8.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Μάγια και η Μολδαβή Iana Semichina, Νο.1 στο ταμπλό, πέτυχαν τη νίκη απέναντι στην Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου και την Αυστριακή Anna Maria Payer με 5-7, 6-3, 10-3 και προκρίθηκαν στον τελικό. Αύριο η Μάγια και η Semichina θα διεκδικήσουν τον τίτλο, απέναντι στις Αυστραλές Savannah James και Naisma Luthra.

Στο Παραλίμνι αγωνίστηκε και ο Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

Στα κορίτσια, την καλύτερη πορεία στο μονό από τις Ελληνίδες έκανε η Αδαμοπούλου, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Στη 16άδα ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους η Αλεξάνδρα Μάγια και η Στελίνα Νούτσου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots