Πρωταθλήτρια η Ουσταμπασίδου στο Ηράκλειο

 
Πρωταθλήτρια η Ουσταμπασίδου στο Ηράκλειο
tn team Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 15:24

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια που διεξήχθη στον "Ηράκλειο" Ο.Α. & Α., κάνοντας έναν εξαιρετικό τελικό.

Συγκεκριμένα, η Ουσταμπασίδου απώλεσε μόλις 4 games στον τελικό του Iraklio OA & A U14, κερδίζοντας την Ολλανδέζα Fleur De Bresser, πρωταθλήτρια χθες στα διπλά, με 6-4, 6-0.

Ήταν συνολικά μια άψογη εβδομάδα για την Κατερίνα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου δεν έχασε ούτε ένα σετ και έφτασε πανάξια μέχρι τον τίτλο.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, κέρδισε τη Ρωσίδα Ailana Tserenova με 6-0, 6-2. Στη συνέχεια κέρδισε για τον 3ο γύρο τη Βρετανίδα Matilda Cabrera Burns, Νο.15 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε μια ακόμα Βρετανίδα, τη Rosie Cho, της οποίας επικράτησε με 6-4, 6-3. Στα ημιτελικά έφτασε σε μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη επί της Ισραηλινής Aline Amsalem, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.2 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.59 στην Ευρώπη, κατέκτησε τον 3ο τίτλο της σε διοργάνωση της Tennis Europe, μετά το 12άρι τουρνουά της Καλύμνου το 2021 και το 14άρι στις Σέρρες το 2022.

Σήμερα ολοκληρώθηκε το τουρνουά του ομίλου "Ηράκλειο" Ο.Α. & Α., καθώς έγινε και ο τελικός του μονού αγοριών, όπου ο Ολλανδός Stan Put κέρδισε τον Σλοβάκο Samuel Sykora, με 6-4, 6-3.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Iraklio OA & A U14

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots