Στον τελικό του τουρνουά της Λευκωσίας ο Λοϊζάς

 
Ανδρέας Λοϊζάς
Ανδρέας Λοϊζάς
tn team Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 20:28

Ο Ανδρέας Λοϊζάς πέτυχε άλλη μια νίκη στο διεθνές τουρνουά της ITF που διεξάγεται στη Λευκωσία και προκρίθηκε στον τελικό. Στο διπλό, ο Λοϊζάς και ο Νίκος Μπακιρτζής κατέλαβαν τη 2η θέση.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο στο Aphrodite Cup της Λευκωσίας, καθώς κέρδισε σήμερα τον Ρώσο Ivan Gretskiy με 6-4, 2-6, 6-3 και προκρίθηκε στον τελικό του μονού.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για τον 16χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.344 στα 18άρια στον κόσμο, στα χωμάτινα γήπεδα του Nicosia Field Club στη Λευκωσία, όπου φιλοξενείται το τουρνουά της J60 κατηγορίας της ITF.

Αύριο για τον τελικό, ο Λοϊζάς θα αναμετρηθεί με τον Ιταλό Guglielmo Verdese, Νο.547 στον κόσμο στα juniors, που είναι 17 ετών και αυτή την εβδομάδα δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ.

Ο Λοϊζάς, πρωταθλητής σε 2 διοργανώσεις της ITF στα διπλά, θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο του στα μονά στο ITF Juniors Circuit.

Στα διπλά, έπαιξε σήμερα στον τελικό μαζί με τον Νίκο Μπακιρτζή, αλλά οι δυο Έλληνες παίκτες ηττήθηκαν μετά από ένα πολύ κλειστό ματς με τους Ούγγρους David Bakonyi και Adam Jilly, με 4-6, 6-3, 11-13.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots