Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2023: Πρωταθλητές Μιχαλακόπουλος και Ουσταμπασίδου στα 14άρια (pics)

 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2023: Πρωταθλητές Μιχαλακόπουλος και Ουσταμπασίδου στα 14άρια (pics)
tn team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 15:41

Ολοκληρώθηκαν όλες οι αναμετρήσεις στα 14άρια ταμπλό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors 2023, εκεί όπου πρωταθλητές στα μονά αναδείχθηκαν οι, Άλκης Μιχαλακόπουλος και Αικατερίνη Ουσταμπασίδου.

Οι αγώνες στα ταμπλό για παιδιά έως και 14 ετών, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των, Α.Ε Πόρτο Ράφτη και Σ.Α Ραφήνας.

Στα αγόρια, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κατέκτησε τους τίτλους στο μονό και στο διπλό, με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Νούλα.

Στα μονά, ο νεαρός αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας ήταν εξαιρετικός, καθώς δεν απόλεσε κανένα σετ σε 6 αναμετρήσεις, ενώ έχασε συνολικά μόλις 22 game.

Στον τελικό ο Μιχαλακόπουλος αντιμετώπισε τον Ραφαήλ - Αντώνη Γακόπουλο (Σ.Α Καστοριάς Πρωτέας), τον οποίο κέρδισε με τελικό σκορ 6-2, 6-4.

Το Double ολοκληρώθηκε για τον Μιχαλακόπουλο στα διπλά των αγοριών, μαζί με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Νούλα (Ο.Α Φοίβος Λάρισας). Τα 2 αγόρια σημείωσαν 4 νίκες, επικρατώντας στον τελικό με 6-4, 6-2, των, Βασίλειο Λυκουρέση (Ο.Α Πεταλούδων) και του Αλέξανδρου Αυγέρη (Α.Ο.Α Αμπελ. Μενεμένης).

Στα κορίτσια, η Αικατερίνη Ουσταμπασίδου ήταν η νικήτρια στο ταμπλό των μονών. Η τενίστρια του Ο.Α Θεσσαλονίκης, έφτασε στον τελικό έχοντας χάσει μόλις 13 games, εκεί όπου αντιμετώπισε την κορυφαία του ταμπλό Στυλιανή Νούτσου (Ο.Α Κουφαλίων), κερδίζοντας με 6-2, 6-2.

Η Νούτσου μαζί με την Χρυσούλα Παρασκευοπούλου -επίσης αθλήτρια από τον Ο.Α Κουφαλίων- ήταν οι νικήτριες στο ταμπλό των διπλών, επικρατώντας στον τελικό της Λυδίας Παναγιωτίδου (Ο.Α Θεσσαλονίκης) και της Αικατερίνης Ουσταμπασίδου, με 7-6 (0), 6-3.

Και τέλος, στα μικτά, πρωταθλητές αναδείχθηκαν η Λυδία Παναγιωτίδου και Ιάσονας Ρόβας (Α.Ο Τατοΐου), μετά από σκληρές μάχες που έδωσαν. Στη τελική τους αναμέτρηση, κοντραρίστηκαν με τους νεαρούς αθλητές του Σ.Α Καστορίας Πρωτέας, Ραφαήλ- Αντώνιο Γακόπουλο και Αικατερίνη Τσουλούφα, κερδίζοντας με 7-6 (5), 6-0.

Δείτε αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots