Στην καλύτερη 8άδα του Μπουργκάς η Παναγιωτίδου

 
Στην καλύτερη 8άδα του Μπουργκάς η Παναγιωτίδου
tn team Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 - 21:07

Η Λυδία Παναγιωτίδου είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της δυνατής διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 14άρια.

Η Παναγιωτίδου, Νο.13 στο ταμπλό της διοργάνωσης και Νο.234 στα 14άρια σε όλη την Ευρώπη, πήρε bye για τον 2ο γύρο, όπου συνέτριψε τη Βουλγάρα Sara Karagyozyan με 6-0, 6-0.

Στη φάση των "16", η Ελληνίδα αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης σημείωσε μια πολύ καλή νίκη απέναντι στη Βουλγάρα Andreya Glushkova, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.56 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 7-5, 6-2.

Σήμερα έδωσε άλλον έναν πολύ δυνατό αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα μετά από δυο κλειστά σετ από τη Ρουμάνα Andreea Kurta, Νο.12 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 6-4, για να ολοκληρώσει την προσπάθειά της στο τουρνουά του χωμάτινου τουρνουά της 1ης κατηγoρίας U14 της Tennis Europe.

Η Παναγιωτίδου έπαιξε και στο διπλό του τουρνουά του Μπουργκάς, μαζί με τη Σέρβα Nadja Prodanovic, αλλά δεν συνέχισαν στον 1ο γύρο, μετά από ήττα τους στο κλειστό ματς με τη Βουλγάρα Monika Gospodinova και την Ελληνοβουλγάρα Έλενα Παπαδοπούλου, με 6-2, 7-6 (6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots