Ημιφιναλίστ στο Γερεβάν ο Ζαβουργιανός

 
Ημιφιναλίστ στο Γερεβάν ο Ζαβουργιανός
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 18:06

Μια διεθνής διάκριση είχε ο Θάνος Ζαβουργιανός αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας έως τα ημιτελικά του τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια στη Γερεβάν της Αρμενίας.

Ο Ζαβουργιανός συμμετείχε στο Hrach Israelyan Memorial Cup 23 αυτή την εβδομάδα, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Incourt Fizika Tennis Club στο Γερεβάν της Αρμενίας.

Ο αθλητής του Ηράκλειο "Ο.Α.Α.", Νο.5 στη χώρα μας στα 14άρια και Νο.4 στο ταμπλό της διοργάνωσης του Γερεβάν, πήρε bye για τον 2ο γύρο, όπου επίσης δεν έπαιξε, αφού ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Γερμανού Richard Guth.

Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Κύπριο Βασίλη Βραχίμη (Νο.6 ταμπλό) για την προημιτελική φάση, τον οποίο κέρδισε με 6-2, 4-6, 6-2, για να μπει στα ημιτελικά.

Εκεί έδωσε ένα δυνατό ματς με τον Τσέχο Kristian Simek, No.2 στο ταμπλό, αλλά μετά από δυο κλειστά σετ γνώρισε την ήττα με 7-5, 6-4.

Στο διπλό ο Ζαβουργιανός συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό Ido Eshkol Bruck, με τον οποίο πέρασαν με bye στον 2ο γύρο, εκεί όμως ηττήθηκαν από τους Νο.3 στο ταμπλό, Roman Ryzhkin και Artem Starinov, με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots