Μέχρι τα προημιτελικά στο Πανευρωπαϊκό του Most Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος

 
Μέχρι τα προημιτελικά στο Πανευρωπαϊκό του Most Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος
tn team Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 18:39

Οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Άλκης Μιχαλακόπουλος ολοκλήρωσαν σήμερα την προσπάθειά τους και στο διπλό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 στο Most της Τσεχίας, στην προημιτελική φάση. Μέχρι τα προημιτελικά και η Στελίνα Νούτσου, στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας των κοριτσιών.

Οι Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος ηττήθηκαν σήμερα στα προημιτελικά του διπλού του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 του Most στην Τσεχία, από τους Σουηδούς Knut Andersch και William Johan Kjellberg, έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς, με 6-3, 1-6, 10-6.

Οι δυο Έλληνες αθλητές, είχαν αποκλείσει στην πρεμιέρα τους τους Τσέχους Dominik Dujka και Filip Ladman, Νο.9 του ταμπλό, με 7-5, 6-3, καθώς και τους Ελβετούς Alessandro Hunziker και Brian Kriesi με 6-3, 0-6, 10-6, για να μπουν στα "8" καλύτερα ζευγάρια.

Στα μονά θυμίζουμε πως ο Γακόπουλος κέρδισε τον Ολλανδό Wouter Richard Van Hillegersberg με 7-6 (5), 6-2 και προκρίθηκε στη φάση των "32", όπου τον σταμάτησε ο Τσέχος Jakub Kusy, Νο.9 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1.

Ο Μιχαλακόπουλος είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από τον Ισραηλινό Dan Brand με 6-4, 6-1, ενώ στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας γνώρισε την ήττα από τον Βόσνιο Novak Jacimovic με 4-2, 4-0.

Σήμερα έδωσε τον τελευταίο της αγώνα για τη διοργάνωση και η Στελίνα Νούτσου, η οποία ηττήθηκε από το Νο.1 του ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, τη Βρετανίδα Hollie Smart, με 5-3, 5-4.

Η Νούτσου είχε ηττηθεί στο κυρίως ταμπλό από την Αυστριακή Anna Pircher, Νο.14 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2, για να μπει στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας. Εκεί έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, κερδίζοντας τη Φινλανδή Amanda Nicol με 5-4, 4-0 και ξεπερνώντας ακόμα το εμπόδιο της Maria Echegoyen από την Ανδόρρα με walkover.

Στην ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαϊκό U14 ήταν και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, που κέρδισε την Ιρλανδή Alicia Sutton με 6-2, 6-0 και έφτασε στις "32" καλύτερες του κυρίως ταμπλό, όπου όμως τη "λύγισε" η Τσέχα Lucie Slamenikova, No.8 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3.

Τέλος, για το διπλό των κοριτσιών, οι Νούτσου και Ουσταμπασίδου κέρδισαν τις Ελβετίδες Ana Frommenwiler και Noelia Manta με 6-3, 1-6, 10-8, γνωρίζοντας την ήττα στον 2ο γύρο από τις Βρετανίδες Edie Griffiths και Hollie Smart, No.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots