Δυνατό ξεκίνημα για τα κορίτσια μας στην Κωνσταντινούπολη

 
Δυνατό ξεκίνημα για τα κορίτσια μας στην Κωνσταντινούπολη
tn team Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 18:05

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια U12 κέρδισε την αντίστοιχη της Λετονίας με 3-0 και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Τα κορίτσια μας επιβλήθηκαν με 3-0 της Λετονίας στη σημερινή πρεμιέρα του προκριματικού τουρνουά της Zone D του European Summer Cups U12 στην Κωνσταντινούπολη.

Η Διόνη Κουκούλη έκανε την αρχή, κερδίζοντας τη Monta Visocanska με 7-6 (3), 6-1. Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Βολονάκη "σφράγισε" την ελληνική νίκη, επικρατώντας της Kira Shurashova με 6-2, 6-2.

Ακολούθησε το διπλό, όπου η Μαρία Καζολέα και η Κουκούλη επιβλήθηκαν των Rada Udachina και Visocanska με 6-4, 6-3, για να κάνουν το 3-0 και να ολοκληρώσουν τον ελληνικό θρίαμβο.

Κάθε βαθμός και κάθε σετ μετράει, μιας και πρόκειται για φάση ομίλων. Η Ελλάδα βρίσκεται προς το παρόν στην 1η θέση, μεταξύ της Σλοβακίας, της Ελβετίας και της Λετονίας.

Αύριο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία, που επίσης κέρδισε με 3-0 σετ σήμερα την Ελβετία.

Θυμίζουμε πως από τις 8 ομάδες που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, οι δυο καλύτερες θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει στο Sarrola-Carcopino της Κορσικής από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots