Για 2 τίτλους η Κουκούλη στην Μπίτολα

 
Ο Γιάννης Βασιλειάδης, η Διόνη Κουκούλη και ο Κωνσταντίνος Αντωνίου
Ο Γιάννης Βασιλειάδης, η Διόνη Κουκούλη και ο Κωνσταντίνος Αντωνίου
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 21:27

Η Διόνη Κουκούλη πέτυχε δυο νίκες σήμερα στο Tennis Europe της Μπίτολα και προκρίθηκε στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού.

Η Κουκούλη μαζί με την Σέρβα συμπαίκτριά της, Nadja Prodanovic, με την οποία μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό, κέρδισαν σήμερα τις Anastasija Arsovska και Lina Nikolovska με 7-6 (4), 6-3 και προκρίθηκαν στον τελικό του Bitola Open U14.

Διεκδικεί τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της στα διπλά η Διόνη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο 14άρι τουρνουά της Πάφου, μαζί με την Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού.

Στον τελικό, θα αντιμετωπίσει είτε τις κορυφαίες του ταμπλό, Isabel Arabarco και Justine Fuchs, είτε τις Maria Sophia Bajdechi και Chloe Wong.

Στο μονό η Κουκούλη έκανε το 2 στα 2 σήμερα, κερδίζοντας τη Ljubica Celebic με 6-2, 6-4, για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε bye στην αρχή κι έπειτα απέκλεισε και την Chloe Wong με 6-2, 6-4, θα παίξει αύριο με τη Γαλλίδα Fuchs, Νο.2 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό.

Στο τουρνουά της Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία αγωνίστηκαν και τρεις ακόμα Έλληνες αθλητές: οι Κωνσταντίνος Αντωνίου, Γιάννης Βασιλειάδης και Κωνσταντίνος Θεοδωσιάδης.

Ο Αντωνίου πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου απέκλεισε τον Alek Jakimovski με 6-0, 6-0. Στη φάση των "16" ηττήθηκε από τον Σέρβο Luka Kostic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-3.

Ο Βασιλειάδης, Νο.9 στο ταμπλό, πέρασε επίσης με bye στον 2ο γύρο και εκεί απέκλεισε τον Stefan Debreshlioski (6-2, 3-0 εγκατάλειψη), όμως ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Σέρβο Marko Pavlovic, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Από τον 2ο γύρο ξεκίνησε την προσπάθειά του και ο Θεοδωσιάδης, που ηττήθηκε σε κλειστό ματς από τον Maximilian Hajcik, Νο.14 στο ταμπλό, με 6-4, 2-6, 6-4.

Στο διπλό, Αντωνίου και Βασιλειάδης νίκησαν τους Ares Ferhati και Hajcik, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4, για να προκριθούν στα ημιτελικά. Σήμερα έπαιξαν με τους Σέρβους Luka Kostic και Andrija Sadzakovic, Νο.1 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκαν με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots