Τελικό στο διπλό του Koblenz ο Παγώνης, 4άδα στο μονό

 
Τελικό στο διπλό του Koblenz ο Παγώνης, 4άδα στο μονό
tn team Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 19:20

Ο Ραφαήλ Παγώνης ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του στο δυνατό τουρνουά του Koblenz της Γερμανίας στην ημιτελική φάση του μονού, ενώ στα διπλά συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο, καθώς προκρίθηκε στον τελικό.

Στον σημερινό ημιτελικό του Koblenz Junior Open, ο Παγώνης γνώρισε την ήττα από τον Melker Andersson με 6-4, 7-6 (5), δίνοντας μεγάλη μάχη με τον πολύ δυνατό Σουηδό παίκτη, που παραμένει αήττητος σε αγώνες του στην Tennis Europe.

Ο Παγώνης πέτυχε 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στο χωμάτινο τουρνουά του Koblenz, για να φτάσει ως την τελική 4άδα. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, κέρδισε τον Βέλγο Lionel Hermans με 6-1, 6-4.

Στη συνέχεια απέκλεισε τον Βραζιλιάνο Miguel Ferraz με 6-3, 6-2, ενώ στα προημιτελικά πέτυχε άλλη μια καθαρή πρόκριση, εις βάρος του Αμερικανού Camelot Carnello, με 6-3, 6-2.

Στο διπλό του πολύ δυνατού τουρνουά της Γερμανίας, όπου βρίσκονται αθλητές από όλο τον κόσμο, ο Παγώνης θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο, καθώς προκρίθηκε στον τελικό μαζί με τον συμπαίκτη του από το Καζακστάν, Nurdaulet Balkan.

Στους σημερινούς ημιτελικούς, οι δυο τους κέρδισαν τους Γερμανούς Daniel Czarnecki και Laurenz Schneider, με 6-4, 6-3. Για τον τίτλο θα παίξουν είτε με τους Σουηδούς Andersson και Albert Berglund, είτε με τους Βέλγους Lionel Hermans και Alexander Van San.

Να σημειωθεί πως στο Koblenz της Γερμανίας αγωνίστηκαν 3 ακόμη Έλληνες αθλητές αυτή την εβδομάδα. Ο Άγγελος Σαριδάκης στα 12άρια και ο αδερφός του, Πάολο Σαριδάκης στα 14άρια, καθώς και ο Θάνος Χαιρόπουλος στα 14άρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots