Σε δυο ημιτελικούς στη Λάρνακα ο Ζαβουργιανός

 
Σε δυο ημιτελικούς στη Λάρνακα ο Ζαβουργιανός
tn team Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:19

Ο Θάνος Ζαβουργιανός αγωνίστηκε σε δυο ημιτελικούς αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

O Ζαβουργιανός είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στα hardcourt γήπεδα της Herodotou Tennis Academy και στο τουρνουά 3ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe που φιλοξενείται στη Λάρνακα.

Στα μονά πέτυχε 3 καθαρές νίκες, για να προκριθεί έως τα ημιτελικά. Στον 1ο γύρο επιβλήθηκε του Κύπριου Ανδρέα Φωτιάδη με 6-1, 6-0, στον 2ο γύρο του Ούγγρου Vejke Almos Deli με 6-4, 6-0 και στα προημιτελικά του Βρετανού Ruben Stanmore με 6-1, 6-1.

Στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον Κύπριο Νικόλα Πετούσση με 2-6, 6-1, 6-0.

Στα διπλά ο Ζαβουργιανός μοιράστηκε τη μεριά του στο γήπεδο με τον Νοέλ Γιοβάντση, με τον οποίο απέκλεισαν τους Κύπριους Νικόλα Έλληνα και Αλέξανδρο Σοκόλ με 6-2, 6-1, καθώς και τους επίσης Κύπριους Πετούσση και Νικόλα Στυλιανού με 6-1, 6-3, για να μπουν στα ημιτελικά.

Εκεί γνώρισαν την ήττα από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Ούγγρο Istvan Damjan Mokan και τον Κύπριο Ανδρέα Μονογιό, με 4-6, 6-4, 10-7.

Ο Γιοβάντσης, ο οποίος εκπροσωπεί την Ουγγαρία αλλά επίσης έχει ελληνικές ρίζες, έφτασε μέχρι τους "16" στα μονά, όπου κέρδισε τον Νικόλα Έλληνα με 2-6, 6-0, 6-3, αλλά ηττήθηκε στο επόμενο παιχνίδι από τον Νικόλα Πετούσση με 6-2, 6-0.

Τέλος, στη Λάρνακα αγωνίστηκε και ο Αλέξης Τρίγκας, που έπαιξε στα προκριματικά, όπου ηττήθηκε από τον Κύπριο Μάριο Χατζηχάννα με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots