2η θέση στη Λευκωσία η Νούτσου

 
2η θέση στη Λευκωσία η Νούτσου
tn team Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 14:45

Η Στελίνα Νούτσου έφτασε μέχρι τον τελικό στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe (U16, Category 3), στο Nicosia Field Club της Λευκωσίας.

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε στη Λευκωσία η Στελίνα Νούτσου, Νο.3 στο ταμπλό του TE U16 Nicosia Field Club G3, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων και της Collective Tennis School, πέτυχε 3 νίκες στα γήπεδα της Λευκωσίας.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, απέκλεισε την Ισραηλινή Eden Manor με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά κέρδισε τη Ρωσίδα Nadezhda Shamenkova, No.8 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Στα ημιτελικά έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη με τη Νεφέλη Φασουλά, Νο.5 στο ταμπλό, της οποίας κατάφερε να επικρατήσει στο 3ο σετ, με 6-2, 6-7 (2), 6-3.

Στον τελικό, που ολοκλήρωσε και το τουρνουά, η Νούτσου γνώρισε την ήττα από την Σλοβένα Luisa Fusil, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 7-5.

Εκτός από τη Νούτσου και τη Φασουλά, στο τουρνουά της Λευκωσίας αγωνίστηκε και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του μονού.

Στο διπλό, η Φασουλά και η Μέριλιν Σεραφίδου από την Κύπρο έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, ενώ μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν οι Νούτσου και Παρασκευοπούλου, που έπαιξαν μαζί.

Στο τουρνουά των αγοριών, ο Κωνσταντίνος Μεγάλεμος από την Κύπρο κέρδισε τον επίσης Κύπριο Αχιλλέα Μακρή στον τελικό, με 7-6 (4), 6-4.

Και στο διπλό οι πρωταθλητές ήταν από την Κύπρο, καθώς οι Μάρκος Ιακωβίδης και ο Αλέκος Τίμινης κέρδισαν τους Νο.1 του ταμπλό, Olzhas Esenaly και Kristijonas Milasauskas με 6-1, 6-7 (3), 10-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots