Ημιφιναλίστ ο Σπανός στο Βελιγράδι

 
Ημιφιναλίστ ο Σπανός στο Βελιγράδι
tn team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - 17:50

Ο Αλέξανδρος Σπανός είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στο Βελιγράδι και στην Tennis Academy Tipsarevic, όπου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση στο διεθνές τουρνουά Misin Memorijal στα 12άρια.

Ήταν μόλις η 3η παρουσία του Αλέξανδρου σε διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, με τον 11χρονο αθλητή του Ο.Α. Θεσσαλονίκης να πετυχαίνει 4 νίκες και να φτάνει μέχρι την τελική 4άδα.

Στη φάση των ομίλων πήρε την 1η θέση στο Group D, καθώς κέρδισε και τους 3 αντιπάλους του: τον Σέρβο Petar Strumberger με 6-2, 4-6, 10-2, τον Σέρβο Lazar Djokic με 7-5, 1-6, 11-9 και τον Βούλγαρο Ivan Hristakiev με 2-6, 7-6 (4), 10-5.

Μπήκε στα πλέι-οφ και κέρδισε στα προημιτελικά τον Σέρβο Djordje Adamovic με 6-4, 6-3, για να μπει στα ημιτελικά. Σήμερα αντιμετώπισε εκεί τον Καζάκο Sysymzham Barlykov, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-3.

Αυτή ήταν η 3η προσπάθεια του Αλέξανδρου σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά το τουρνουά της Λάρνακας στην Herodotou Tennis Academy τον Μάρτιο και το τουρνουά της Πτολεμαΐδας τον Ιούνιο. Πρώτη φορά μπήκε σε προημιτελικό και σε ημιτελικό, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots