Την 6η θέση η Εθνική κοριτσιών U12 στην Τουρκία

 
Την 6η θέση η Εθνική κοριτσιών U12 στην Τουρκία
tn team Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 10:31

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U12 ολοκλήρωσε την παρουσία της στο προκριματικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ντενιζλί της Τουρκίας, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά από τη Γεωργία με 2-1 σε ένα πολύ κλειστό tie για τις θέσεις 5-6.

Η Χαρά Τσολή, που έπαιξε για πρώτη φορά στο μονό και πήρε και εκείνη την εμπειρία, υπέστη την ήττα από τη Viktoria Nanava με 6-3, 6-2.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τσεπετονίδου επέστρεψε από σετ πίσω και πέτυχε μια πολύ δύσκολη νίκη επί της Naan Shevardznadze με 3-6, 6-3, 7-6 (4), ισοφαρίζοντας τη σειρά.

Στο καθοριστικό διπλό, οι Γεωργιανές Nanava και Shevardnadze πήραν τη δύσκολη νίκη με 7-6 (1), 6-3 επί των Τσεπετονίδου και Τσολή και ολοκλήρωσαν τη νίκη για την ομάδα τους, που πήρε την 5η θέση στο τουρνουά.

Θυμίζουμε πως για την Ελλάδα αγωνίστηκε και η Ειρήνη Μπεκιάρη, η οποία μάλιστα παρέμεινε αήττητη στο μονό, κερδίζοντας και τους 3 αγώνες της.

Γενικά ήταν μια καλή παρουσία για τα κορίτσια μας, που συνοδεύτηκαν στο Ντενιζλί της Τουρκίας από τον Νίκο Αλεξίου.

Πήρε την 3η θέση στον όμιλό της, όπου ηττήθηκε δύσκολα από την Τουρκία και την Εσθονία με 2-1, ενώ νίκησε τη Λετονία με 3-0.

Θυμίζουμε πως στο Ντενιζλί αγωνίστηκε και η Εθνική των αγοριών U12, που έπαιξε στα πλέι-οφ για την πρόκριση στην τελική φάση, γνωρίζοντας την ήττα από την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, Ελβετία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots