Στις "16" η Μεσοχωρίτου

 
Στις "16" η Μεσοχωρίτου
Στις "16" η Μεσοχωρίτου
tennisnews team Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 21:59

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Vrnjacka Banja Open των 15.000 δολαρίων. Δεν τα κατάφερε η Ελένη Μτσεντλίτζε.

Η Μεσοχωρίτου έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα της στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Vrnjacka Banja της Σερβίας, επικρατώντας της Σλοβένας Noka Juric, με 7-5, 6-3.

Παρότι απώλεσε προβάδισμα με 4-1 και ισοφαρίστηκε σε 5-5, η Ελληνίδα τενίστρια πήρε το 1ο σετ στο 12ο game. Στο 2ο σετ κέρδισε τα 5 από τα 6 τελευταία games και ολοκλήρωσε την επικράτησή της σε 1 ώρα και 32 λεπτά.

Στο χωμάτινο τουρνουά της Σερβίας συμμετείχε και η Ελένη Μτσεντλίτζε, η οποία παρά την καλή της προσπάθεια δεν ακολούθησε στη 16άδα τη Μεσοχωρίτου, καθώς ηττήθηκε από την Κροάτισσα Ena Kajevic με 4-6, 6-2, 6-4.

Αύριο θα γίνει ο 2ος γύρος των μονών, με τη Μεσοχωρίτου να αντιμετωπίσει τη δυνατή Ρουμάνα Oana Gavrila, No. 6 στο ταμπλό και Νο. 53 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF.

Επίσης θα αγωνιστούν για τα προημιτελικά του διπλού οι Μεσοχωρίτου και Μτσεντλίτζε, ενάντια στις Kristyna Hrabalova και Laura Svatikova, No. 3 στο ταμπλό. Οι δυο Ελληνίδες ξεπέρασαν άνευ αγώνα το εμπόδιο των Noka Juric και Lara Panfilov, που απέσυραν τη συμμετοχή τους από το τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots