Τελικός και ημιτελικά για την Σακελλαρίδη στην Αττάλεια!

 
Τελικός και ημιτελικά για την Σακελλαρίδη στην Αττάλεια!
Τελικός και ημιτελικά για την Σακελλαρίδη στην Αττάλεια!
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 16:36

Η καταπληκτική πορεία της Σαπφούς Σακελλαρίδη συνεχίζεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, καθώς η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού της διεθνούς διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η νεαρή αθλήτρια Σαπφώ Σακελλαρίδη, πραγματοποιεί μια πολύ εντυπωσιακή πρώτη εβδομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας ήδη ξεπεράσει την προηγούμενη καλύτερη, στο επαγγελματικό Circuit της ITF.

Αρχικά προκρίθηκε στον δεύτερο ημιτελικό της καριέρας της σε Futures διοργάνωση στα μονά, μετά τη νίκη της επί της Ισπανίδας Lucia Cortez Llorca, No.4 στο ταμπλό και Νο.664 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-1, 1-6, 6-2.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Ιταλίδα Nicole Fossa Huergo, διεκδικώντας την πρώτη της πρόκριση σε τελικό ITF διοργάνωσης στα μονά.

Επίσης σήμερα, κατάφερε να προκριθεί στον πρώτο της τελικό ITF στα διπλά, κάνοντας ακόμα έναν εξαιρετικό αγώνα με την συμπαίκτριά της από την Κροατία, Oleksandra Oliynykova.

Κέρδισαν τις Anastasia Nefedova και Nina Rudiukova, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσουν αύριο τις Vasilisa Aponasenko και Fossa Huergo, για τον πρώτο τους επαγγελματικό τίτλο σε επίπεδο ITF.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots