Δεν μπήκε στον τελικό η Σαπφώ

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη © Holger Luhr
tennisnews team Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 - 15:50

Στην ημιτελική φάση ολοκλήρωσε την εξαιρετική εβδομάδα της στην Αττάλεια η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία γνώρισε την ήττα από την Georgia Andreea Craciun και έμεινε εκτός τελικού στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων.

Μέσα σε έναν μήνα η Σαπφώ Σακελλαρίδη αγωνίστηκε για 2η φορά σε ημιτελικό επαγγελματικής διοργάνωσης της ITF στα μονά, χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που συνεχίζει να κάνει στο Club Mega Saray της Αττάλειας.

Σήμερα, η 16χρονη Ελληνίδα παίκτρια δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρουμάνα Georgia Andreea Craciun, No.2 στο ταμπλό και Νο.386 στην παγκόσμια κατάταξη, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-2.

Η Σακελλαρίδη ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο κατάφερε να πετύχει 6 νίκες, στις 5 τελευταίες ημέρες! Στα προκριματικά απέκλεισε τις Jizel Matos Sequeira Fernandez (6-1, 6-4), Semra Aksu (6-0, 6-0) και Alba Rey Garcia (6-3, 6-2).

Στη συνέχεια κέρδισε τη Ρωσίδα Ekaterina Ovcharenko με 6-1, 7-5 για τον 1ο γύρο, την Αμερικανίδα Anastasia Nefedova, No.6 στο ταμπλό, για τον 2ο γύρο, με 7-5, 2-6, 6-3, καθώς και την Γερμανίδα Anja Wildgruber στα προημιτελικά, με 6-3, 6-2.

Η Σαπφώ θα παραμείνει στην Αττάλεια, καθώς θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots