Μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Σαπφώ

 
Μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Σαπφώ
Μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Σαπφώ
tennisnews team Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 18:33

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη απώλεσε μόλις 6 games από την Ολλανδέζα Suzan Lamens, No.5 στο ταμπλό, για να πανηγυρίσει την 5η διαδοχική νίκη της και να μπει στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας.

Η Σακελλαρίδη πραγματοποίησε και σήμερα μια φανταστική εμφάνιση, για να επιβληθεί της 20χρονης Ολλανδέζας, Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF και Νο.527 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 6-4.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε φανταστικό ξεκίνημα και στα δυο σετ, για να προηγηθεί με 4-0 στο πρώτο και με 4-1 στο δεύτερο. Η Lamens κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 στο 2ο σετ, αλλά η Σαπφώ έμεινε ψύχραιμη και έκανε νέο break στο 10ο game (6-4), για να "σφραγίσει" τη νίκη της σε 1 ώρα και 25 λεπτά.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη στις 5 τελευταίες ημέρες για τη Σακελλαρίδη, που ξεκίνησε την προσπάθειά της από τα προκριματικά της διοργάνωσης και μπήκε στην καλύτερη 8άδα. Είναι το 3ο τουρνουά που προκρίνεται τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά, από τα 5 που έχει αγωνιστεί φέτος, όλα στην Αττάλεια.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, τη Σλοβένα Nina Potocnik, που βρίσκεται στο Νο.420 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Φωτογραφία: Holger Luhr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots