Καλή παρουσία από τη Σακελλαρίδη

 
Καλή παρουσία από τη Σακελλαρίδη
Καλή παρουσία από τη Σακελλαρίδη
tennisnews team Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 - 18:56

Για μια ακόμα εβδομάδα, η Σαπφώ Σακελλαρίδη είχε μια καλή παρουσία σε τουρνουά της ITF στην Αττάλεια, πετυχαίνοντας μια νίκη και γνωρίζοντας σήμερα την ήττα από τη Ρωσίδα Vlada Koval, No.397 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF.

Η Σακελλαρίδη συμμετείχε στο προκριματικό ταμπλό του MTA Open των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Club Megasaray της Αττάλειας και ξεκίνησε την προσπάθειά της με μια άνετη νίκη επί της Τουρκάλας Cemre Anil, με 6-2, 6-2.

Σήμερα αντιμετώπισε τη 18χρονη Vlada Koval για τον 2ο προκριματικό γύρο, μια πολύ δυνατή παίκτρια που βρίσκεται στο Top 400 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, γνωρίζοντας την ήττα έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι με 7-6, 6-3.

Στην Αττάλεια βρίσκεται και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο την Τουρκάλα Ipek Oz.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, αγωνίστηκαν στα προκριματικά οι Μιχάλης και Στέφανος Σακελλαρίδης, που αμφότεροι πέτυχαν από μια νίκη.

Ο Μιχάλης κέρδισε τον Γερμανό Moritz Stoeger με 6-1, 6-4 και ηττήθηκε από τον Αργεντινό Luciano Tacchi, Νο.7 στο ταμπλό, με 5-7, 6-4, 10-3. Ο Στέφανος απέκλεισε τον Βρετανό Amil Dodds με 6-1, 6-2, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Γερμανό Christopher Patzanovsky, με 6-2, 6-2.

Φωτογραφία: Holger Luhr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots