Στο κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη Holger Luhr
tennisnews team Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:23

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέρασε τρεις γύρους στα προκριματικά του Frydek Mistek Open Cup και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, όπου θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova, Νο.118 στην παγκόσμια κατάταξη!

Η Σακελλαρίδη κατάφερε να είναι μια από τις νικήτριες του πολύ δύσκολου προκριματικού ταμπλού της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Frydek Mistek της Τσεχίας, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τη Σλοβάκα Tereza Mihalikova, Νο.546 στον κόσμο, με 6-1, 2-6, 10-7.

Στον 2ο γύρο απέκλεισε την Ισπανίδα Rebeka Masarova, μια παίκτρια που έχει φτάσει ως το Νο.284 στην κατάταξη της WTA και έχει κατακτήσει το Roland Garros στα juniors, με 6-2, 7-5, ενώ σήμερα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Mira Antonitsch, Νο.633 στη WTA και Νο.121 στην ITF, με walkover, καθώς η Αυστριακή απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά.

Το πρώτο παιχνίδι της 17χρονης Ελληνίδας για το κυρίως ταμπλό της τσεχικής διοργάνωσης της ITF θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα μια ευκαιρία για να πάρει γεύση από το κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως, καθώς θα αναμετρηθεί με την Τσέχα Barbora Krejcikova, No.1 στο ταμπλό και Νο.118 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Μια παίκτρια που πριν λίγες εβδομάδες έπαιξε στο τουρνουά της WTA στην Πράγα και κέρδισε την Patricia Maria Tig, που πριν μια εβδομάδα κέρδισε τον 1ο της τίτλο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έχασε στον 2ο γύρο στα τρια σετ από τη Simona Halep. Επιπλέον, η Krejcikova είναι μια παίκτρια γνωστή για μια πολύ σπουδαία καριέρα στα διπλά, όπου βρίσκεται στο Νο.9 του κόσμου και έχει ήδη κατακτήσει 2 Grand Slam τίτλους, στα 24 της χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots