Στη 16άδα η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 22:42

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο τελευταίο τριήμερο και προκρίθηκε στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, όπου θα έχει την ευκαιρία να δώσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με το Νο.241 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Η Σακελλαρίδη χρειάστηκε 86 λεπτά για να κερδίσει την Ισραηλινή Nicole Khirin με 6-3, 6-1 και να προκριθεί για 3ο διαδοχική εβδομάδα στη 16άδα του Futures της Αττάλειας.

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για τη 17χρονη Ελληνίδα παίκτρια, που χρειάστηκε να παίξει στα προκριματικά αυτή την εβδομάδα, μετά από 4 συνεχόμενες απευθείας παρουσίες στο κυρίως ταμπλό των διοργανώσεων της Αττάλειας.

Στα προκριματικά κέρδισε τις Γερμανίδας Chantal Sauvant (6-2, 6-4) και Anja Wildgruber (6-2, 6-3), επίσης χωρίς να απωλέσει σετ.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, η Σαπφώ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια παίκτρια από το κορυφαίο επίπεδο, την Βραζιλιάνα Gabriela Ce, που είναι η κορυφαία παίκτρια του ταμπλό. Η 27χρονη Ce, η οποία κέρδισε σήμερα την Ρωσίδα Ekaterina Shalimova με 6-1, 6-3, βρίσκεται στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF και στο Νο.241 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots