Επανέλαβε τον θρίαμβο η Σακελλαρίδη!

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tennisnews team Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 - 18:54

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη επανέλαβε την πολύ μεγάλη νίκη της ενάντια στην Gabriela Ce, Νο.242 στην παγκόσμια κατάταξη, κερδίζοντας για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς να απωλέσει σετ τη Βραζιλιάνα, Νο.1 στο ταμπλό!

Η Σακελλαρίδη πριν από δυο εβδομάδες είχε πετύχει τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας της επί της Gabriela Ce, χάνοντας μόλις 5 games. Σήμερα επανέλαβε αυτόν τον θρίαμβο, κερδίζοντας και πάλι "καθαρά" την 27χρονη Βραζιλιάνα, με 6-3, 6-3.

Και στους δυο αγώνες, η Ce βρισκόταν στο Νο.1 του ταμπλό και στο Top 250 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Στο 1ο σετ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break από νωρίς και προηγήθηκε με 2-0, για να διατηρήσει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του σετ, μέχρι να το κατακτήσει με 6-3. Στο 2ο σετ έκανε συνεχόμενα break και "ξέφυγε" με 5-2. H Ce μείωσε με 5-3, αλλά η Σακελλαρίδη έκανε νέο break στο επόμενο game και "σφράγισε" την πρόκρισή της στη 16άδα.

Η 17χρονη Σαπφώ, η οποία πραγματοποιεί πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και δείχνει ταυτόχρονα μεγάλη συνέπεια τους τελευταίους μήνες στα τουρνουά της Αττάλειας, θα διεκδικήσει αύριο ακόμα μια πρόκριση σε προημιτελικό διοργάνωσης 15.000 δολαρίων, απέναντι στην Ιταλίδα Matilde Paoletti.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots