Ήττα για τη Σακελλαρίδη στα ημιτελικά

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 13:20

Στην ημιτελική φάση ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στην Αττάλεια η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Nuria Brancaccio.

Η Σακελλαρίδη γνώρισε την ήττα από την Ιταλίδα με 6-4, 6-0, έπειτα από 1 ώρα και 21 λεπτά αγώνα.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της είσοδο στο Top 700 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και συγκεκριμένα ανέβηκε στο Νο.693, ολοκλήρωσε έτσι μια κατά τ' άλλα πολύ καλή εβδομάδα στο Club MegaSaray της Αττάλειας.

Ξεκίνησε από τα προκριματικά το τουρνουά και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά πετυχαίνοντας 6 νίκες στις 6 τελευταίες ημέρες και μάλιστα χωρίς να χάσει κανένα σετ.

Στα προκριματικά είχε κερδίσει κατά σειρά την Ισραηλινή Nicole Nadel με 6-1, 6-2, την Ελβετίδα Lea Magun με 6-0, 6-0 και τη Βόσνια Anita Husaric με 6-4, 6-4. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό απέκλεισε τη Σλοβάκα Chantal Skamlova με 6-3, 6-2, στη φάση των "16" νίκησε την Ισραηλινή Shavit Kimchi με 6-1, 6-4, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε της Mell Elizabeth Reasco Gonzalez από το Εκουαδόρ με 6-4, 6-0.

Έχοντας συμπληρώσει πλέον 3 μήνες στην Αττάλεια της Τουρκίας, η Σαπφώ θα παραμείνει στο bubble του Club MegaSaray και τον Μάρτιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots