Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 9:52

Αν και έμεινε πίσω με σετ, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνδύασε με νίκη την πρεμιέρα της στο δυνατό τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Τσάρλεστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Τσάρλεστον, επικράτησε της Aldila Sutjiadi από την Ινδονησία με 2-6, 6-3, 6-1 έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα.

Δεν ήταν εύκολη πρεμιέρα για τη Δέσποινα, που όμως όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα πατήματά της και τελικά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της από την αντίπαλη παίκτρια, για να προκριθεί στις "16" καλύτερες της χωμάτινης διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Charlotte Chavatipon, που βρίσκεται στο Νο.651 της παγκόσμιας κατάταξης, για μια θέση στα προημιτελικά.

Στο τέλος της χθεσινής ημέρας του τουρνουά, τα ξημερώματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας, η Παπαμιχαήλ πήρε την πρόκριση και για τα προημιτελικά του διπλού, όπου μάλιστα έβγαλε εκτός το Νο.2 του ταμπλό.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, Maria Mateas, επικράτησαν των Αμερικανίδων Quinn Gleason και Maria Sanchez με 6-3, 6-4. Απόψε, Παπαμιχαήλ και Mateas θα αντιμετωπίσουν την Αμερικανίδα Dasha Ivanova και τη Βουλγάρα Gergana Topalova για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots