Ηράκλειο: Στο 3ο γύρο των προκριματικών Χριστοφή, Χριστοπούλου και Σχινάς

 
Ελένη Χριστοφή
Ελένη Χριστοφή
tn team Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 - 17:57

Στον τελευταίο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο προκρίθηκαν η Ελένη Χριστοφή, η Ανδριάννα Χριστοπούλου και ο Στέφανος Σχινάς, που δεν έχασαν σετ στις σημερινές τους αναμετρήσεις.

Η Ελένη Χριστοφή, Νο.9 στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά αυτής της εβδομάδας του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, κέρδισε την Τσέχα Klaudie Hutkova με 6-1, 6-1 χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα και μπήκε στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα παίξει με την Βουλγάρα Beatris Spasova, No.6 στο ταμπλό.

Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό είναι και η Ανδριάννα Χριστοπούλου, η οποία είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ιταλίδα Rebecca Frant, αλλά κατάφερε να κερδίσει και τα δυο κλειστά σετ, με 7-6, 6-4, παίρνοντας την πρόκριση. Αύριο θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Mariia Bergen, No.2 στο ταμπλό.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Στέφανος Σχινάς απέκλεισε τον Ρώσο Igor Shrolik, No.16 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3, και μπήκε επίσης στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον κορυφαίο του ταμπλό, Alec Deckers, από την Ολλανδία.

Καλή προσπάθεια έκανε ο Γιάννης Κουντουράκης απέναντι στο Νο.2 του ταμπλό, τον Ούγγρο Zsombor Velcz, από τον οποίο τελικά ηττήθηκε με 7-5, 6-0. Ο Γιώργος Γρηγορίου με τη σειρά του έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Σουηδό Marius Ruzgas, αλλά ηττήθηκε με 6-3, 6-3, ενώ ο Γιάννης Σταμούλος γνώρισε την ήττα από τον Βέλγο Charles Tzicas, Νο.12 στο ταμπλό, με 6-0, 6-3.

Αύριο θα ολοκληρωθούν τα προκριματικά, με τους αγώνες των Χριστοφή, Χριστοπούλου και Σχινά, ενώ θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες για τον 1ο γύρο των κυρίως ταμπλό. Η Έλλη Λογοθέτη θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Maria Sara Popa και η Δήμητρα Παύλου θα παίξει με τη Ρωσίδα Anna Ukolova, No.4 στο ταμπλό. Στους άνδρες ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα παίξει με τον Εσθονό Mark Lajal, ενώ ο Βαγγέλης Κυπριώτης θα αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Peter Fajta, Νο.5 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots