Εκτός προημιτελικών η Σακελλαρίδη

 
Εκτός προημιτελικών η Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 21:08

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έδωσε μεγάλη μάχη με την Anastasia Zolotareva, αλλά μετά από 2 ώρες ηττήθηκε και έμεινε εκτός προημιτελικών στη δυνατή διοργάνωση των 25.000 δολαρίων στο Κάιρο. Στα ημιτελικά του διπλού ο Μάρκος Καλοβελώνης.

Η Anastasia Zolotareva, No.480 στην παγκόσμια κατάταξη, έβαλε "στοπ" για μια ακόμα φορά στη Σαπφώ Σακελλαρίδη, καθώς μετά τον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της προηγούμενης εβδομάδας στο Κάιρο, την κέρδισε ξανά σήμερα, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο ίδιο κλαμπ.

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, που χρειάστηκε 1 ώρα και 55 λεπτά για να ολοκληρωθεί, με την 20χρονη Ρωσίδα να επικρατεί 7-6 (2), 6-4.

Η 18χρονη Σαπφώ, Νο.562 στον κόσμο, επέστρεψε από το 2-4 στο 1ο σετ και από το 5-6 αργότερα, το έστειλε στο tie-break, εκεί όμως η Zolotareva είχε τον έλεγχο και επικράτησε με 7-2. Και στο 2ο σετ το πάλεψε η Ελληνίδα παίκτρια, που επέστρεψε από το 1-4 και μείωσε σε 4-5, αλλά η Zolotareva έκανε το break στο 10ο game και "κλείδωσε" τη νίκη.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Αυστριακός David Pichler, No.2 στο ταμπλό, πέρασαν με walkover το εμπόδιο του Ρουμάνου Vlad Andrei Dancu και του Βούλγαρου Simon Anthony Ivanov, για να μπουν στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς Inigo Cervantes Huegun και Oriol Roca Batalla, Νο.3 στο ταμπλό, που κέρδισαν τους Γιάννη Κουντουράκη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με 6-4, 6-3. Στα προημιτελικά του διπλού έπαιξε και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που μαζί με τον Thung-Hao Huang ηττήθηκε από τους Alexandr Binda και Samuel Vincent Ruggeri, με 7-6 (5), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots