Εκτός συνέχειας στο Ορλάντο η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 9:34

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε στο πολύ δυνατό τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Ορλάντο αυτή την εβδομάδα.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στην Αυστραλία, όπου αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό του 500αριού της Αδελαΐδας και στα προκριματικά του Australian Open, επέστρεψε στη δράση αυτή την εβδομάδα, παίζοντας στο πολύ δυνατό Futures του Ορλάντο, των 60.000 δολαρίων.

Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης η Δέσποινα είχε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι στη Νο.2 του ταμπλό και Νο.108 στην παγκόσμια κατάταξη, τη 19χρονη Κινέζα Qinwen Zheng, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-2.

Η Zheng, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, θυμίζουμε πως ήταν και η παίκτρια που έφτασε από τα προκριματικά μέχρι τον 2ο γύρο του Australian Open και την είχε κερδίσει εκεί η Μαρία Σάκκαρη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Δέσποινα έπαιξε και στο διπλό, μαζί με τη Βρετανίδα Jodie Anna Burrage. Και εκεί η Δέσποινα έπαιξε καλά και έκανε μια καλή προσπάθεια, είχε όμως πολύ δύσκολη κλήρωση και ηττήθηκε από τις κορυφαίες του ταμπλό, την Αμερικανίδα Catherine Harrison και την Ολλανδή Arianne Hartono, με 7-6 (1), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots