Μπήκαν τελικό Χριστοφή και Λάκη στο Monastir

 
Μπήκαν τελικό Χριστοφή και Λάκη στο Monastir
tn team Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 - 21:25

Η Ελένη Χριστοφή και η Μιχαέλα Λάκη κέρδισαν δυο παιχνίδια σήμερα στο Monastir της Τυνησίας και μπήκαν στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στο Monastir της Τυνησίας οι Ελένη Χριστοφή και Μιχαέλα Λάκη, που κέρδισαν δυο αγώνες σήμερα στο hardcourt τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Πρώτα κέρδισαν για τα προημιτελικά τις Γιαπωνέζες Nana Kawagishi και Anri Nagata, μετά από μια μάχη 2 ωρών, με 6-3, 6-7 (6), 10-6.

Αργότερα αντιμετώπισαν τις Ελβετίδες Diana Chehoudi και Nicole Gadient για την ημιτελική φάση, παίρνοντας τη νίκη με 6-4, 6-2 σε 72 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό, οι δυο Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν τις Γιαπωνέζες Haruna και Natsuho Arakawa, Νο.1 στο ταμπλό.

Η Λάκη, η οποία κέρδισε πέρσι στο Ηράκλειο της Κρήτης τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο στα μονά, θα αγωνιστεί για 2ο συνεχόμενο τουρνουά σε τελικό στα διπλά και θα διεκδικήσει τον 1ο της τίτλο, καθώς είχε χάσει τον πρώτο τελικό μαζί με τη Laura Hietaranta στο Sharm El Sheikh πριν 2 εβδομάδες.

Η Χριστοφή έχει κατακτήσει 4 τίτλους στην καριέρα της σε ITF Pro διοργανώσεις στα διπλά, όλους στο Ηράκλειο της Κρήτης, και θα διεκδικήσει αύριο τον 5ο και 1ο στη φετινή σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots