Εκτός ημιτελικών Χριστοφή και Λάκη

 
Εκτός ημιτελικών Χριστοφή και Λάκη
tn team Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 21:43

Το νικηφόρο σερί της Ελένης Χριστοφή και της Μιχαέλας Λάκη ολοκληρώθηκε, καθώς οι δυο Ελληνίδες παίκτριες ηττήθηκαν στα προημιτελικά του διπλού του τουρνουά 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας, στο Monastir της Τυνησίας.

Η Χριστοφή και η Λάκη πάλεψαν σκληρά, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα από τις Νο.1 του ταμπλό, τη Βουλγάρα Julia Terziyska και τη Βελγίδα Eliessa Vanlangendonck, με 6-2, 7-5.

Μετά τη γρήγορη απώλεια του 1ου σετ, Χριστοφή και Λάκη προηγήθηκαν με 2-0 στο 2ο σετ, αλλά και πάλι οι Terziyska και Vanlangendonck κέρδισαν τα 5 επόμενα games και προηγήθηκαν με 5-2.

Οι δυο Ελληνίδες δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, επιστρέφοντας μάλιστα από το 5-4, 40-0 στο 10ο game, για να σώσουν 4 match points στη σειρά. Οι κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό ωστόσο απάντησαν με break για το 6-5 και στο επόμενο game παρότι γεμάτο, ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και έκλεισαν τον αγώνα μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 5 διαδοχικές νίκες για τις Χριστοφή και Λάκη, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στο τουρνουά 15.000 δολαρίων του Monastir.

Θυμίζουμε πως την πορεία της Χριστοφή στον 1ο γύρο είχε ολοκληρώσει η Terziyska, η οποία είναι Νο.1 και στο μονό, ενώ νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε και η πορεία της Λάκη στον 2ο γύρο του μονού, όπου ηττήθηκε από την Ελβετίδα Celine Naef, με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots