Προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό η Παύλου

 
Προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό η Παύλου
tn team Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 23:12

Η Δήμητρα Παύλου έχασε μόνο 2 games από την Jennifer Rosa Dourado και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση, η Δήμητρα Παύλου επιβλήθηκε της Βραζιλιάνας Jennifer Rosa Dourado με 6-2, 6-0 και πήρε σε λιγότερο από μια ώρα τη νίκη που την έστειλε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, πέτυχε 3 νίκες το τελευταίο τριήμερο στη hardcourt διοργάνωση της ITF, χωρίς να απωλέσει σετ.

Στον 1ο γύρο των προκριματικών είχε κερδίσει την Chao-Yi Wang από την Κινεζική Ταϊπέι με 6-3, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την Κορεάτισσα Sumin Kim με 6-1, 6-4.

Αύριο, η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό την Elena-Teodora Cadar από τη Ρουμανία, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.621 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου βρίσκεται και η Μάρθα Ματούλα, η οποία έπαιξε στο διπλό σήμερα. Μαζί με τη Ρουμάνα Karola Patricia Bejenaru, κέρδισαν τις Αιγύπτιες Hala Fouad και Merna Refaat, με 6-2, 6-2.

Αύριο η Μάρθα θα παίξει και στο μονό, αντιμετωπίζοντας την Ramu Ueda από την Ιαπωνία για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots