Στα προημιτελικά Χριστοφή και Μεσοχωρίτου

 
Στα προημιτελικά Χριστοφή και Μεσοχωρίτου
tn team Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 - 21:05

Η Ελένη Χριστοφή και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου κέρδισαν τις σημερινές τους αναμετρήσεις στο Lyttos Beach και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. Η Χριστοφή κέρδισε και στο διπλό, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά.

Η Χριστοφή επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας της Ολλανδέζας Anouck Vrancken Peeters με 6-1, 6-4 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach.

Εκεί την ακολούθησε και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, που διανύει μια φανταστική εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach και κέρδισε σήμερα την προερχόμενη από τα προκριματικά Εσθονή, Anet Angelika Koskel, με 6-4, 6-3.

Εκτός προημιτελικών έμεινε η φιναλίστ της προηγούμενης εβδομάδας, Δήμητρα Παύλου, η οποία ηττήθηκε από την Σουηδέζα Kajsa Rinaldo Persson, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Στο διπλό, η Χριστοφή και η Αυστραλή Gabriella Da Silva Fick, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισαν τη Λιθουανή Iveta Dapkute και την Ρουμάνα Simona Ogescu με 6-4, 7-5, για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Στους άνδρες, στα προημιτελικά των διπλών ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Δημήτρης Αζωίδης και Σέργης Κυρατζής, οι οποίοι έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα κόντρα στους Νο.1 του ταμπλό, τον Γεωργιανό Aleksandre Bakshi και τον Γερμανό Kai Lemstra, δεν απέφυγαν όμως την ήττα, με 6-3, 3-6, 10-7.

Αύριο η Χριστοφή θα αντιμετωπίσει τη Μεσοχωρίτου για τα προημιτελικά του μονού, ενώ στο διπλό θα υπάρξει επίσης ελληνικό ενδιαφέρον, με τη Χριστοφή και την Da Silva Fick να αντιμετωπίζουν τις Σουηδέζες Vanessa Ersoz και Rinaldo Persson, No.3 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots