2 νίκες για τη Χριστοφή στην Πορτογαλία

 
2 νίκες για τη Χριστοφή στην Πορτογαλία
tn team Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 18:02

Η Ελένη Χριστοφή πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα στο 25άρι του Quinta do Lago της Πορτογαλίας, όπου προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.

Η Χριστοφή έχασε μόλις 9 games σε 2 αναμετρήσεις για το προκριματικό ταμπλό της hardcourt διοργάνωσης του Quinta do Lago της Πορτογαλίας, κερδίζοντας την Καναδή Laura Vasilescu με 6-2, 6-1 και τη Γερμανίδα Anastasiya Kuparev με 6-2, 6-4.

Χάρη σ' αυτές τις νίκες πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, όπου αντιμετώπισε σήμερα για τον 1ο γύρο την Σλοβένα Ziva Falkner, επίσης qualifier στο τουρνουά.

Μετά από 3 ώρες και 10 λεπτά μιας μεγάλης μάχης, η Falkner πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 (3), 6-3 και προκρίθηκε στην τελική 16άδα της διοργάνωσης.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται και στο ταμπλό του διπλού, μαζί με την Ισπανίδα Marta Huqi Gonzalez Encinas. Έπαιξαν χθες για τον 1ο γύρο, κερδίζοντας την Ουκρανή Mariia Bergen και τη Γερμανίδα Anastasiya Kuparev, με 6-7 (3), 6-4, 10-6.

Στην προημιτελική φάση Χριστοφή και Gonzalez Encinas θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Francisca Jorge και Matilde Jorge, από την Πορτογαλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots