Νέα μεγάλη νίκη για την Κοροκοζίδη

 
Νέα μεγάλη νίκη για την Κοροκοζίδη
tn team Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 19:38

Η Έλενα Κοροκοζίδη πανηγύρισε μια ακόμα μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο της Κρήτης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Nana Golden Beach. Δεν τα κατάφεραν η Δήμητρα Παύλου και ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Η Έλενα Κοροκοζίδη, φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας του Nana Tennis Club στη Χερσόνησο Ηρακλείου, πήρε ακόμα μια μεγάλη πρόκριση σήμερα, κερδίζοντας την Ιταλίδα Giorgia Pinto, No.5 στο ταμπλό, με 7-5, 7-5.

Αυτή ήταν η 6η νίκη της 19χρονης Ελληνίδας τενίστριας, σε 7 αναμετρήσεις στο Ηράκλειο αυτές τις δυο εβδομάδες.

Εκτός συνέχειας στο ίδιο τουρνουά έμεινε η Δήμητρα Παύλου, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Παύλου και Κοροκοζίδη αγωνίστηκαν και στα προημιτελικά του διπλού, όπου ηττήθηκαν μετά από ένα πολύ κλειστό ματς στα προημιτελικά, από τις Ιταλίδες Chiara Fornasieri και Vittoria Modesti, με 4-6, 6-4, 10-8.

Στο τουρνουά των ανδρών, στον 2ο γύρο αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος ηττήθηκε μετά από δυο κλειστά σετ από τον Αυστριακό qualifier, Jonas Trinker, με 7-6 (4), 6-4.

Αύριο θα συνεχιστεί το διεθνές πρωτάθλημα του Ηρακλείου με το ελληνικό ενδιαφέρον πλέον να επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Κοροκοζίδη, που θα αντιμετωπίσει στις 10 το πρωί την Amariei για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots