Στα ημιτελικά του Ηρακλείου Κοροκοζίδη και Λάκη

 
Στα ημιτελικά του Ηρακλείου Κοροκοζίδη και Λάκη
tn team Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 15:51

Η Έλενα Κοροκοζίδη και η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζουν τις μεγάλες πορείες τους στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης και μπήκαν στα ημιτελικά. Η Κοροκοζίδη προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Έλενα Κοροκοζίδη έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και κατάφερε να κερδίσει τη Σαπφώ Σακελλαρίδη, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.305 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-3, 6-1, έπειτα από 71 λεπτά παιχνιδιού.

Η 19χρονη Κοροκοζίδη παίζει πολύ καλό τένις τις τελευταίες 5 εβδομάδες στο Ηράκλειο, για 3 εβδομάδες στα γήπεδα του Nana Tennis Club και τις 2 τελευταίες εβδομάδες στο Lyttos Beach. Αυτός θα είναι ο 2ος ημιτελικός της σε διοργάνωση 15.000 δολαρίων, αφού ήταν φιναλίστ στο Nana Tennis Club πριν από 4 εβδομάδες.

Επιπλέον θα παίξει και στον τελικό του διπλού στο τουρνουά του Lyttos Beach αυτής της εβδομάδας, αφού μαζί με την Λετονή Margarita Ignatjeva κέρδισαν τις Agustina Chlpac και Beatris Spasova με 6-2, 6-2.

Θα ανανεώσει το ραντεβού της με τη Σακελλαρίδη, αφού και η Σαπφώ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του διπλού, κερδίζοντας μαζί με τη Ρουμάνα Simona Ogescu τις Ιταλίδες Martina Colmegna και Martina Spigarelli με 3-6, 6-2, 10-6.

Στα μονά, η Κοροκοζίδη θα παίξει στα ημιτελικά με την Κροάτισσα Lucija Ciric Bagaric, που κέρδισε μετά από μεγάλη μάχη 2 ωρών και 37 λεπτών την Ελένη Χριστοφή, με 6-1, 5-7, 6-4.

Η Μιχαέλα Λάκη θα είναι στον άλλον ημιτελικό, καθώς έκανε έναν ακόμα εκπληκτικό αγώνα και επιβλήθηκε εύκολα της Ρωσίδας Anna Ukolova, No.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2, σε 74 μόνο λεπτά.

Αύριο η Λάκη θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Martina Colmegna, No.2 στο ταμπλό και Νο.422 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, που απέκλεισε τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei με 6-2, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots