Monastir: Στα ημιτελικά του διπλού Λάκη και Σακελλαρίδη

 
Monastir: Στα ημιτελικά του διπλού Λάκη και Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 21:49

Στα ημιτελικά του διπλού προκρίθηκαν η Μιχαέλα Λάκη και η Σαπφώ Σακελλαρίδη στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία και αύριο θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό.

Η Μιχαέλα Λάκη και η Βρετανίδα Lauryn John-Baptiste, με την οποία είναι στο Νο.3 του ταμπλό, κέρδισαν τις Πολωνές Maja Bajorek και Ewa Czapulak με 6-3, 7-5, για να προκριθούν στα ημιτελικά της hardcourt διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο Monastir της Τυνησίας.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία μαζί με τη Ρουμάνα Oana Gavrila είναι στο Νο.2 του ταμπλό και νίκησαν τη Γερμανίδα Silvia Ambrosio και τη Γιαπωνέζα Eri Shimizu, με 6-3, 6-4.

Αύριο, η Λάκη και η Σακελλαρίδη θα παίξουν μεταξύ τους, διεκδικώντας το ένα από τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου.

Σήμερα η Λάκη αγωνίστηκε και στο μονό, παίζοντας για τη φάση των "16" με την Κροάτισσα Lea Boskovic, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.257 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Πάλεψε μέχρι το τέλος η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots