Στον τελικό του Monastir η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 - 20:16

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μιχαέλα Λάκη αναμετρήθηκαν για μια θέση στον τελικό του διπλού του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir σήμερα, με την πρώτη να παίρνει την πρόκριση.

Η Σακελλαρίδη και η συμπαίκτριά της από τη Ρουμανία, Oana Gavrila, επικράτησαν στον ημιτελικό της Μιχαέλας Λάκη και της Βρετανίδας Lauryn John-Baptiste, με 6-1, 6-3, σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Έκαναν καλύτερο αγώνα Σακελλαρίδη και Gavrila, Νο.2 στο ταμπλό, που κέρδισαν 6 games στη σειρά στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ έκαναν break στο 6o game και προηγήθηκαν με 4-2. Η Λάκη και η John-Baptiste, No.3 στο ταμπλό, μείωσαν προσωρινά σε 4-3, αλλά η Σακελλαρίδη και η Gavrila πήραν τα 2 επόμενα games και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους σε 58 λεπτά παιχνιδιού.

Στον αυριανό τελικό της hardcourt διοργάνωσης του Monastir, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της θα αντιμετωπίσουν την Ιταλίδα Diletta Cherubini και τη Δανή Olga Helmi, Νο.4 στο ταμπλό.

H Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της σε ITF Pro διοργάνωση στα διπλά, 6ο για τη φετινή σεζόν και 4ο σε διοργάνωση της κατηγορίας των 25.000 δολαρίων, έχοντας κερδίσει 3 αυτή τη χρονιά, έναν στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και δυο στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots