Εύκολη πρόκριση στην πρεμιέρα της η Λάκη

 
Εύκολη πρόκριση στην πρεμιέρα της η Λάκη
tn team Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 18:13

Μόλις 2 games απώλεσε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Monastir η Μιχαέλα Λάκη, η οποία χρειάζεται μια νίκη ακόμα για να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Η Μιχαέλα θα χρειαστεί να κερδίσει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης αυτής της εβδομάδας των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία μέσα από τα προκριματικά, καθώς έχασε για μια μόνο θέση την απευθείας είσοδο.

Παίζοντας από το Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε bye για τον 2ο γύρο και στη σημερινή της πρεμιέρα κέρδισε εύκολα τη Βελγίδα Sara Pantelic με 6-1, 6-1, για να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο γύρο.

Αύριο, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Zdena Safarova, Νο.12 στο ταμπλό των προκριματικών, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό της hardcourt διοργάνωσης της Τυνησίας.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό αγωνίζεται η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Oana Gavrila, με την οποία κέρδισαν μαζί το διπλό του προηγούμενου τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir.

Αμφότερες οι δυο Ελληνίδες θα παίξουν και στο διπλό, με τη Σακελλαρίδη να είναι στο Νο.1 του ταμπλό μαζί με την Αμερικανίδα Chiara Scholl, με την οποία θα αγωνιστούν απευθείας στα προημιτελικά. Στον 1ο γύρο θα παίξει η Λάκη, μαζί με τη Γαλλίδα Oceane Babel, αντιμετωπίζοντας τις Madison Frahn και Yinglak Jittakoat.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots