Μπήκε κυρίως ταμπλό η Λάκη

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό η Λάκη
tn team Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 17:45

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε το 2 στα 2 στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία και επιβεβαίωσε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό.

Η Μιχαέλα, η οποία έχασε μόλις για μια θέση την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό στο τουρνουά του Monastir, την κέρδισε με το "σπαθί" της σήμερα, καθώς έκανε το 2 στα 2 και πέρασε από το ταμπλό των προκριματικών.

Σήμερα είχε πολύ πιο δύσκολο έργο σε σχέση με χθες, αλλά κατάφερε μετά από 2 πολύ κλειστά σετ να κάμψει την αντίσταση της Τσέχας Zdena Safarova με 7-6 (3), 7-5.

Στο 1ο σετ η 17χρονη Ελληνίδα απώλεσε ένα προβάδισμα με 5-3, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία της και τελικά πήρε το σετ στο tie-break, όπου επιβλήθηκε με 7-3. Στο 2ο σετ βρέθηκε πίσω με 2-4, αλλά ισοφάρισε άμεσα και στο 12ο game έκανε νέο break, για να "σφραγίσει" τη νίκη της σε 2 ώρες και 4 λεπτά αγώνα.

Θυμίζουμε πως χθες η Μιχαέλα, η οποία βρίσκεται στο Νο.656 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, είχε κερδίσει εύκολα τη Βελγίδα Sara Pantelic με 6-1, 6-1.

Αύριο θα παίξει για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, απέναντι στην Eri Shimizu από την Ιαπωνία.

Την πρεμιέρα της θα κάνει η Σαπφώ Σακελλαρίδη αύριο, η οποία βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό και θα παίξει με τη Ρουμάνα Oana Gavrila, με την οποία είχε συνεργαστεί στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας στο Monastir, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots