Καλή νίκη και 8άδα η Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 - 22:05

Νέα καλή εμφάνιση και νίκη σημείωσε στην Πόλη του Μεξικού η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που απέκλεισε στα 2 σετ και την Sofia Sewing, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της ITF.

Η Παπαμιχαήλ, Νο.3 στο ταμπλό του τουρνουά του Μεξικού και Νο.154 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε της Αμερικανίδας τενίστριας με 6-2, 7-5 σε 1 ώρα και 38 λεπτά, για να "σφραγίσει" το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Η 29χρονη Ελληνίδα προηγήθηκε με 4-0 στο 1ο σετ και το έκλεισε στα 8 games, στο 2ο σετ ωστόσο έχασε το προβάδισμα με 4-1 και βρέθηκε πίσω με 4-5. Κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα κερδίζοντας σε εκείνο το κρίσιμο σημείο τους 12 από τους 14 επόμενους πόντους, για να πάρει το 2ο σετ με 7-5.

Θα είναι ο 2ος διαδοχικός προημιτελικός για την Παπαμιχαήλ στην Πόλη του Μεξικού, όπου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ημιφιναλίστ, σε ακόμα ένα τουρνουά 40.000 δολαρίων.

Θα αντιμετωπίσει αύριο είτε τη Ρωσίδα Jana Kolodynska, είτε την Τουρκάλα Berfu Cengiz, που ήταν εκείνη που τη σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά θα βρίσκεται και η Κύπρια Raluca Serban, Νο.8 στο ταμπλό και συμπαίκτρια της Παπαμιχαήλ στο διπλό. Η Serban κέρδισε σήμερα τη Μεξικανή Victoria Rodriguez με 6-3, 6-2 και θα παίξει αύριο με τη Nadia Podoroska, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.114 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο διπλό, Παπαμιχαήλ και Serban απέκλεισαν χθες τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γαλλίδα Estelle Cascino και την Αυστραλή Astra Sharma, με 6-2, 7-6 (5). Αύριο θα επιστρέψουν για τον προημιτελικό, όπου δεν γνωρίζουν ακόμα ποιες θα αντιμετωπίσουν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots