Στον τελικό Παπαμιχαήλ και Serban

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 10:16

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Raluca Serban ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Αμερικανίδων Jessie Aney και Jessica Failla, για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων της Πόλης του Μεξικού.

Οι Παπαμιχαήλ και Serban επέστρεψαν από σετ πίσω και επικράτησαν των Aney και Failla με 2-6, 6-2, 10-6 σε 74 λεπτά, για να μπουν στον τελικό του διπλού του CMDX Open, διοργάνωση των 40.000 δολαρίων της ITF.

Μετά το χαμένο 1ο σετ, Παπαμιχαήλ και Serban κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο 2ο. Οι δυο Αμερικανίδες τις ισοφάρισαν, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Κύπρια συμπαίκτριά της κέρδισαν τα 4 επόμενα games και έστειλαν τον ημιτελικό σε match tie-break.

Εκεί προηγήθηκαν με 5-1 και παρά την προσωρινή αντεπίθεση των Aney και Failla για το 5-5, κέρδισαν τους 5 από τους 6 επόμενους πόντους και ολοκλήρωσαν την ανατροπή.

Στον τελικό της hardcourt διοργάνωσης της Πόλης του Μεξικού, η Παπαμιχαήλ και η Serban θα αντιμετωπίσουν τις Κολομβιανές Yuliana Lizarazo και Maria Paulina Perez-Garcia, που απέκλεισαν στον άλλον ημιτελικό την Πολωνή Weronika Falkowska και την Αμερικανίδα Jamie Loeb, Νο.2 στο ταμπλό, με 4-6, 7-6 (4), 10-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots