Ξεκίνησε με νίκη στο 60άρι του Irapuato η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Marcos Domínguez
tn team Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 10:19

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Irapuato στο Μεξικό.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.155 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πολύ δυνατό τουρνουά του Irapuato με νίκη επί της Μεξικανής Ana Sofia Sanchez Palau στα 2 σετ, με 6-3, 6-4, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα.

Ήταν ένα κλειστό ματς, αλλά η Παπαμιχαήλ ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία και πήρε τη νίκη χωρίς να ανησυχήσει. Στο 1ο σετ η Ελληνίδα παίκτρια κέρδισε τα 3 τελευταία games για να κάνει το 6-3, ενώ και στο 2ο σετ έδειξε την ποιότητά της στην κρίσιμη στιγμή, κάνοντας το break στο 10ο game για να διαμορφώσει το 6-4.

Θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή στον 2ο γύρο του Guanajuato Open η Παπαμιχαήλ, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με την 21χρονη Κινέζα Xinyu Wang, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.67 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Παπαμιχαήλ παίζει και στο διπλό του 60άρι της ITF, μαζί με την Κύπρια Raluca Serban. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Αμερικανίδες Kayla Day και Jamie Loeb με 2-6, 7-6 (8), 10-8, σε ένα ματς που έσωσαν και ένα match point. Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά την Αμερικανίδα Quinn Gleason και τη Γαλλίδα Elixane Lechemia, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots