Πρόκριση και για την Παύλου στην Αλαμινό

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 - 14:57

Μετά τη Μιχαέλα Λάκη, και η Δήμητρα Παύλου πήρε την πρόκριση για τις "16" καλύτερες στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Αλαμινού στη Λάρνακα.

Η Παύλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε της Βελγίδας Vicky Van de Peer με 6-4, 7-6, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, στην Αλαμινό της Λάρνακας.

Θυμίζουμε πως χθες, την πρόκριση για τον 2ο γύρο είχε πάρει και η Μιχαέλα Λάκη, η οποία συνέτριψε την Κύπρια Νίνα Ανδρονίκου με 6-0, 6-1.

Αύριο οι δυο Ελληνίδες θα διεδικήσουν την είσοδό της στην 8άδα, η Παύλου κόντρα στη Γαλλίδα Emma Lene, No.6 στο ταμπλό και Νο.415 στον κόσμο, ενώ η Λάκη απέναντι στην Timea Babos, Νο.3 στο ταμπλό και άλλοτε Νο.25 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Παύλου παίζει και στο διπλό στο χωμάτινο 25άρι της Κύπρου, όπου μαζί με την Ksenia Zaytseva είναι στο Νο.2 του ταμπλό και μπήκαν απευθείας με bye στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Αμερικανίδα Isabella Barrera Aguirre και την Πολωνή Marcelina Podlinska.

Στο ανδρικό τουρνουά της Αλαμινού, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων, ο Στέφανος Σχινάς, που μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά, ηττήθηκε σήμερα από τον Γερμανό Paul Woerner παρά την πολύ καλή του προσπάθεια, με 4-6, 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots