8άδα η Παπαμιχαήλ στην Μπραζίλια

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 21:19

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε την Βραζιλιάνα Ana Candiotto με 2-0 σετ και προκρίθηκε στις "8" καλύτερες της διοργάνωσης των 80.000 δολαρίων της Μπραζίλια.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης της Βραζιλίας, επικράτησε της Candiotto με 6-4, 6-3 σε 1 ώρα και 45 λεπτά, για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Η 30χρονη Ελληνίδα παίκτρια χρειάστηκε να επιστρέψει από break πίσω και στα 2 σετ, καθώς βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 1ο και με 1-2 στο 2ο. Το έκανε όμως εγκαίρως και κατάφερε να επιβληθεί και στα 2, για να ολοκληρώσει χωρίς περιπέτειες την αποστολή της.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.202 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει αύριο για τα προημιτελικά μια ακόμα Βραζιλιάνα, τη Νο.4 του ταμπλό και Νο.144 στον κόσμο Laura Pigossi, σε μια δύσκολη αναμέτρηση. Η Pigossi κέρδισε εύκολα σήμερα την Eden Silva με 6-4, 6-0 σε 75 λεπτά.

Στο μεταξύ, η Παπαμιχαήλ παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου και στο διπλό, όπου παίζει μαζί με τη Σέρβα, Natalija Stevanovic. Οι δυο τους κέρδισαν σήμερα την Ιταλίδα Miriana Tona και την Βουλγάρα Ani Vangelova με 6-2, 6-1 και μπήκαν στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots