Το πάλεψε απέναντι στην Erjavec η Παύλου

 
Το πάλεψε απέναντι στην Erjavec η Παύλου
tn team Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 20:47

Η Δήμητρα Παύλου έδωσε μεγάλη μάχη σήμερα ενάντια στην Veronika Erjavec, Νο.1 στο ταμπλό του τουρνουά 60.000 δολαρίων του Prerov και Νο.184 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Πρόκριση στο διπλό για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Μετά από ένα κλειστό ματς, η Δήμητρα Παύλου ηττήθηκε από την Veronika Erjavec με 6-2, 7-5 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα μονά του Zubr Cup, στο Prerov της Τσεχίας.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.473 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε πάρει μέσα από τα προκριματικά την πρόκριση, όπου απέκλεισε τη Χιλιανή Daniela Seguel (4-4, εγκατάλειψη) και τη Γερμανίδα Yana Morderger (4-6, 6-0, 6-3).

Σήμερα έπαιξε για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό με την Veronika Erjavec, No.1 στο ταμπλό και No.184 στον κόσμο, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω με 0-4 στο 1ο σετ, αλλά μετά απ' αυτό κοίταξε στα μάτια και πάλεψε απέναντι στην πολύ δυνατή Σλοβένα.

Στο 2ο σετ πήγαινε μαζί της στο σκορ μέχρι και το τέλος, αναγκάζοντας μάλιστα την Erjavec να σερβίρει για την παραμονή της σ' αυτό, στο 4-5. Εκείνη τα κατάφερε, ενώ πήρε και το break στη συνέχεια, για να προηγηθεί με 6-5. Η Παύλου συνέχισε να παλεύει και προηγήθηκε με 0-30 στο επόμενο game, όμως η Erjavec το πήρε τελικά και αυτό, κλείνοντας το ματς στο 3ο της match point.

Σήμερα στο Prerov αγωνίστηκε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, στο ταμπλό του διπλού, όπου μαζί με την Τσέχα Anna Siskova κέρδισαν τις Τσέχες Aneta Laboutkova και Ivana Sebestova με 6-2, 6-4 και μπήκαν στα προημιτελικά.

Αύριο η Σακελλαρίδη θα παίξει και στα μονά, όπου για τον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κροάτισσα Antonia Ruzic, No.8 στο ταμπλό και Νο.287 στον κόσμο. Για τα προημιτελικά του διπλού, θα αντιμετωπίσει τη Σλοβένα Nina Potocnik και την Ουγγαρέζα Natalia Szabanin.

Η Παύλου από τη μεριά της θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το διπλό, όπου μαζί με την Ιταλίδα συμπαίκτριά της, Diletta Cherubini, θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Linda Klimovicova και Julie Struplova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots