Εκτός τελικού στη Λεμεσό η Σακελλαρίδη

 
Εκτός τελικού στη Λεμεσό η Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 13:28

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έμεινε εκτός τελικού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Λεμεσού στην Κύπρο. Εκεί θα βρίσκεται η Σοφία Κωστούλα, η οποία θα διεκδικήσει τον 2ο φετινό της τίτλο σε 25άρι.

Μετά από μια μεγάλη μάχη στα ημιτελικά, η Σαπφώ Σακελλαρίδη "λύγισε" τελικά από την Βελγίδα Hanne Vandewinkel, με 7-6 (2), 7-5.

Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς, με τη Σακελλαρίδη να έχει τις ευκαιρίες της σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού. Στο 1ο σετ είχε προηγηθεί με 6-5, ενώ στο 2ο σετ ήταν μπροστά μέχρι και με 5-3, πριν η Vandewinkel κάνει την τελική αντεπίθεση και ολοκληρώσει τον ημιτελικό έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα.

Στον αυριανό τελικό, η Vandewinkel θα αντιμετωπίσει μια ακόμα παίκτρια που εκπροσωπεί το Βέλγιο, την ελληνικής καταγωγή Σοφία Κωστούλα, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τη Νο.2 του ταμπλό και No.192 στον κόσμο, Anastasia Zakharova, με 6-2, 7-5.

Η 18χρονη μόλις Κωστούλα, Νο.291 στην παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της σε διοργάνωση 25.000 δολαρίων, μετά το τουρνουά του Feld Am See της Αυστρίας τον περασμένο Μάιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots