Πρόκριση στα διπλά για Ματούλα και Παύλου

 
Πρόκριση στα διπλά για Ματούλα και Παύλου
© Ramona Toderas
tn team Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 22:26

Η Μάρθα Ματούλα και η Δήμητρα Παύλου προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Λεμεσού. Εκτός 16άδας στα μονά έμεινε η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Σακελλαρίδη, Νο.6 στο ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Famagusta Tennis Club της Λεμεσού, γνώρισε την ήττα από τη Βρετανίδα Ranah Akua Stoiber με 6-2, 6-1 και δεν θα συνεχίσει στο μονό.

Για το διπλό, ξεκίνησαν σήμερα την προσπάθειά τους η Μάρθα Ματούλα και η Κύπρια Μαρία Σιοπαχά, που κέρδισαν την Ελληνογαλλίδα Georgia Kalamaris και την Ουζμπέκα Milana Maslenkova με 6-3, 6-2.

Νικηφόρα πρεμιέρα και για τη Δήμητρα Παύλου, που μαζί με την Anastasia Grechkina από τη Ρωσία κέρδισαν τις Eliz Maloney και Angelina Wirges με 6-2, 2-6, 11-9.

Στο διπλό αγωνίζεται και η Σακελλαρίδη, που μαζί με την Αιγύπτια Sandra Samir βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό και πέρασαν με bye στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Ilinca Dalina Amariei και Briana Szabo.

Οι Παύλου και Grechkina, No.4 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσουν τις Katy Dunne και Leonie Kung, ενώ οι Ματούλα και Σιοπαχά θα παίξουν με τις κορυφαίες του ταμπλό, την Ελληνοβελγίδα Σοφία Κωστούλα και την Ksenia Laskutova.

Στο μονό, τις πρεμιέρες τους θα κάνουν αύριο Ματούλα και Παύλου. Η Ματούλα, Νο.8 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Anastasiia Gureva, ενώ η Παύλου θα αναμετρηθεί με την Polina Iatcenko.

Η Σοφία Κωστούλα, φιναλίστ στο 25άρι της προηγούμενης εβδομάδας στη Λεμεσό, θα παίξει επίσης για τον 1ο γύρο με την Wirges. Αύριο θα αγωνιστούν ακόμα οι Κύπριες Raluca Serban -που είναι και στο Νο.1 του ταμπλό- και Σιοπαχά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots